In the history of mankind, many republics have risen, have flourished for a less or greater time, and then have fallen because their citizens lost the power of governing themselves and thereby of governing their state. TR

Wh3

Video || Trump Booed at Davos After Taking a Shot at the Press

It happens at about the two minute mark in the video below.

Here’s what he said about the press.

The other thing is, I’ve always seemed to get, for whatever reason, a disproportionate amount of press or media. (Laughter.) Throughout my whole life — somebody will explain someday why — but I’ve always gotten a lot. (Laughter.) And as businessman I was always treated really well by the press. The numbers speak and things happen, but I’ve always really had a very good press. And it wasn’t until I became a politician that I realized how nasty, how mean, how vicious, and how fake the press can be . . . As the cameras start going off in the background.

19 thoughts on “Video || Trump Booed at Davos After Taking a Shot at the Press”

 1. Jan 24 2018 11:54:08
  Q !UW.yye1fxo
  58
  TODAY, former President Barack HUSSEIN Obama formally retained counsel (9/WW).
  GOD BLESS YOU ALL.
  Q

 2. Looks like the noose of justice is tightening around Obama’s neck (and his fellow collusionistas). Release the for page FISA document! This is going to get very interesting. Watch all the upcoming bobbing and weaving from the Obama and Hillary people.

 3. Skrotning af din bil kræver overvejelse
  Der er mange der umiddelbart ikke giver det at skrotte sin bil den mindste tanke når der skal købes ny bil, eller man blot skal af med den uden videre. Flere og flere bruger nemlig det bilfirma hvor den nye bil skal bestilles og købes igenne, hvor disse firmaer ofte kan være med til at købe din brugte bil, og dermed give sænke prisen en smule på den nye bil. Dette skal dog overvejes hvor vidt det rent faktisk kan betale sig i sidste ende, idet at det ofte er en nem og kendt måde at købe bil på, men der er flere måder til at tjene endnu flere penge på din gamle bil. Det at skrotte sin bil kan have visse fordele, specielt indenfor den pris du kan få for din brugte bil. Der er mange firmaer der prøve på at komme op omkring samme pris, og ofte endnu højere, end de ellers kendte bilfirmaer, men kendskabet til disse er forholdsvis lille, og derfor bliver det ikke brugt nær så meget som byttemetoden ved bilfirmaerne.

  Et firma hvor handlen betyder noget
  Diverse skrotfirmaer prøver i tiden at komme hurtigere og nemmere ud til deres mulige bruger, netop ved at arbejde med priserne for de biler der skal skrottes, og ofte måler de sig med bilfirmaernes priser, og tit højere. Skrotbil er tit forbundet med et gammelt og negativt ladet ord, men det var dengang skrotbil ikke havde fokus på dens målgruppe ellers deres skrotpræmie eller på hvad en bilmodel i sig selv kunne være som skrotpræmiebil. En skrotpræmiebil er en bil der har stor værdi som skrotbil, og det kan ofte betale sig i skrotpræmie at kende disse firmaer. For eksempel fokuserer http://skrotpriser.com nemlig med denne skrotpræmie, og kan rent faktisk give ret høje priser for din gamle brugte bil. Der skal samtidig heller ikke tænkes over hvilket mærke eller model den er, men blot standen af den.

  1. I agree…how about focusing on the numerous U.S. and international business leaders wanting to meet with him during his visit there.

 4. Headlines:
  – “Trump gets booed in Davos” (most likely by the attending media)
  – “Hope Hicks Wins Best Dressed at Davos”
  We don’t have a 4th Estate.

 5. A year in office and it’s still 365/24/7 attacks by the liberal press.
  His enemies want to impeach him for not being Hillary, not for any specific crime.
  Fake news, loaded opinion pieces, and he’s still there, still working, and yet, they continue.
  The twitter soundbites from MrTrump are his counter-attacks that make the MSM sound foolish and vindictive.
  Future Presidents are taking notice of how to control the narrative when it turns ugly.
  The game has changed.

 6. Agree. One thing I observe is that the lefties constantly spewing ridiculous hatred doesn’t seem to bother him. If it does, he is doing a masterful job of hiding it, thus getting under their skin even more.

  When someone’s head spins around and they spew green puke, it’s pretty obvious that they are evil. The left’s heads are spinning and they are spewing. Trump has them under his thumb.

Comments are closed.